štvrtok 18. mája 2017

Casio G-Shock GPW2000-1A

Model GPW2000-1A je prvým modelom modelu GRAVITYMASTER, ktorý obsahuje indikátor zemepisnej dĺžky okrem indikátora zemepisnej šírky - pridáva kľúčovú funkciu na zaznamenávanie polohy a histórie cestovania pre pilotov, ktorí vykonávajú svoje misie. Medzi ďalšie prémiové funkcie patrí zafírový kryštál pre minimálne poškriabanie, z druhej ruky z uhlíkových vlákien, vložka z uhlíkových vlákien a jedinečná vložka s karbonovým pásikom, ktorá zabraňuje uvoľneniu kvôli silným vibráciám. GPW2000-1A je navyše vybavený trojnásobným nastavením času pomocou pripojenia Bluetooth a technológiou GPS Hybrid Wave Ceptor od spoločnosti G-SHOCK, ktorá zabezpečuje presné meranie času prakticky kdekoľvek a zabezpečuje príjem satelitných signálov GPS alebo pozemných rádiových signálov od šiestich vysielačov po celom svete. O mieste a prostredí.
Každý model je tiež vybavený štandardnou technológiou G-SHOCK odolnosťou voči nárazom a odolnosťou proti vode 200M, ako aj magnetickým odporom, plným automatickým super LED svetlom, svetovým časom s dvojnásobným vytáčaním (auto časové pásmo, 28 miest + UTC), denne Alarm, 24-hodinové stopky a 24-hodinový odpočítavací časovač - všetko v prípade 57,1 mm.
Nový GPW2000-1A bude v maloobchode za 800 USD začiatkom mája 2017.
O G-SHOCK


Hodinky G-SHOCK odolné voči nárazom značky CASIO sú synonymom húževnatosti, ktorý sa narodil od snov developera pána Ibeho, že "vytvorí hodinky, ktoré nikdy neporušia". Viac ako 200 ručne vyrobených vzoriek bolo vytvorených a testovaných na zničenie, kým nakoniec v roku 1983 prvý, teraz ikonický G-SHOCK dopadol na uliciach Japonska a začal sa vytvárať ako "najťažšie hodinky všetkých čias". Každé hodinky obsahujú 7 prvkov; Odolnosť voči elektrickému nárazu, odolnosť proti gravitácii, odolnosť proti nízkej teplote, odolnosť voči vibráciám, odolnosť proti vode, odolnosť voči nárazom a húževnatosť. Hodinky sú vybavené inováciami a technológiami Casio, ktoré zabraňujú tomu, aby utrpeli priamy šok; Toto zahŕňa vnútorné komponenty chránené uretánom a pozastavenými modulmi časovania v rámci štruktúry hodiniek. Od svojho spustenia sa spoločnosť G-SHOCK pokračovala vo vývoji a naďalej podporovala mantru pána Iba "nikdy, nikdy sa nevzdávajte." www.gshock.com
O spoločnosti Casio America, Inc.


Spoločnosť Casio America, Inc., Dover, N.J., je dcérskou spoločnosťou spoločnosti Casio Computer Co., Ltd., Tokio, Japonsko, jedného z popredných svetových výrobcov spotrebnej elektroniky a riešení obchodných zariadení. Spoločnosť Casio America, Inc., ktorá bola založená v roku 1957, predáva kalkulačky, klávesnice, mobilné prezentačné zariadenia, tlačiarne pre tituly a etikety, hodinky, registračné pokladne a iné spotrebné elektronické výrobky. Spoločnosť Casio sa usiluje o realizáciu svojho firemného vyznania "tvorivosti a prínosu" prostredníctvom zavádzania inovatívnych a nápaditých produktov. Ďalšie informácie nájdete na adrese www.casiousa.com.


g-store.sk

1 komentár:

  1. No jako docela zajímavé. Já teda na hodinky moc velký odborník nejsem. Vlastně jsem dost dlouho nosil jen takový ten klasický fitness náramek, no teď už nenosím nic a mám telefon. Mojí specializací jsou tiskárny a převodové motory Bühler, které měním ve hlavách. Na to mě užije. Ale hodinky? Ty bych si stejně musel při práci sundávat. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť