streda 17. mája 2017

Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A GPS

Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A, ktorý je prvým modelom pripojeným k Bluetooth v rade Master of G a hodinami, ktoré boli navrhnuté špeciálne pre pilotov - a to nielen spôsobom, ktorý by ste očakávali. Aby sme mohli byť oficiálne debutovaní na Baselworld 2017 a k dispozícii od mája 2017, poďme sa pozrieť na tento 57,1 mm G-Shock Gravitymaster.



Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A GPS pripojenie Bluetooth sleduje hodinky

Zvyčajné veci, na ktoré sa pozrieme neskôr, ale najprv tu je to, čo je nové a jedinečné v prípade modelu Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A. Ako môžete vidieť, je to úplne analógový G-Shock v tom zmysle, že nemá žiadny digitálny displej a napriek tomu sa zabalené ako Bluetooth, tak technológia GPS Hybrid Wave Ceptor. Ešte lepšie sa to zlučuje s tým, aby sa uspokojilo to, čo musí byť dosť špecializovaným trhom pilotov a dobrodruhov a ... sú to jediní ľudia, o ktorých si môžem na chvíľu predstaviť, že tieto funkcie možno využívajú.

Casio hovorí, že vybudovali Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A "špeciálne pre leteckých odborníkov" kombináciou funkcie Mission Stamp s technológiou Bluetooth. V podstate služba "Mission Stamp" používa vstavaný systém GPS na zaznamenávanie času a miesta v určenom časovom období a potom tieto údaje prenáša cez Bluetooth na to, čo nazývajú aplikáciou "Smartphone Link", kde sa v konečnom dôsledku môžu tieto informácie Zobrazený ako letový denník.

Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A GPS pripojenie Bluetooth sleduje hodinky

Pre nás jednoduchých mimopilotných smrteľníkov, čo v podstate znamená, že sa môžete na Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A spoľahnúť na to, aby ste sledovali váš pokrok, keď idete na výlet alebo sa stratíte na mori - hoci tam nebude Akékoľvek údaje týkajúce sa fitness / zdravia. Ak ste niekedy zaobchádzali alebo ste vlastnili komplexný G-Shock, budete vedieť, že môžu byť občas komplikované, aby sa dostali do práce, a tešíme sa, že budeme pokračovať s touto novinkou na Baselworld. Týždeň (Geez, je to budúci týždeň?), Aby ste vedeli, ako všetky tieto kombinácie GPS-Bluetooth fungujú v reálnom živote.

Gravitymaster GPW2000-1A značky Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A bude obsahovať aj indikátor zemepisnej dĺžky okrem ukazovateľa zemepisnej šírky v polohe 9 hodín na kruhovej doske. Umiestnenie a históriu pre pilotov, ktorí vykonávajú svoje misie. "
Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A GPS pripojenie Bluetooth sleduje hodinky

Viac obyčajných, ale stále skvelých funkcií zahŕňa technológiu prijímania atómového času GPS Hybrid Wave Ceptor, trojnásobné nastavenie času, odolnosť voči magnetickému poľa a nárazom, hĺbka 200 metrov, podsvietenie super LED, 28 miest plus UTC svetový čas, denný alarm, časovač, 1 - sekundárne stopky, predné zafírové sklíčko a zámok a vložka z uhlíkového pásu, aby sa zabránilo uvoľneniu skrutiek v dôsledku silných vibrácií. Stručne povedané: je to plnohodnotný G-Shock zabalený v masívnom puzdre s priemerom 57,1 mm.

Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A GPS pripojenie Bluetooth sleduje hodinky

V podstate Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A so svojím vysoko špecializovaným letovým logom je dokonale v súlade s dlhoročnou históriou značky G-Shocks pre mimoriadne scenáre využitia výklenkov, stačí pomyslieť na high-tech Gulfmaster ), Tento celkom epický Mudmaster (recenzovaný tu), tento konečný potápačský náčiní a samozrejme Majster gravitácie. A ak to nestačilo G-Shock pre vás, odporúčam vám, aby ste si prezreli (alebo znovu navštívili) Arielovu skutočne neuveriteľnú návštevu výroby G-Shock.

Aj keď musíme starostlivo riadiť energetické úrovne počas nášho 9-dňového thrashu v Baselworde, určite sa budem venovať tomu, aby sme zistili, ako tento systém s logami Bluetooth-GPS funguje, keď sa s ním stretneme budúci týždeň. Casio G-Shock Gravitymaster GPW2000-1A má cenu 800 USD a bude k dispozícii od mája 2017.


2 komentáre:

  1. G Shocky sú legenda. Manžel má jedny už snáď 10 rokov a stále ich nosí. Mne sa tieto hodinky nikdy veľmi nepáčili. Od Casia som mala také zlaté digitálky. Ešte ich niekde mám. Teraz ale namiesto hodiniek skôr nosím fitness náramok Mám teraz ten najnovší Mi Band 7 od Xiaomi a na ten som si veľmi rýchlo zvykla.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jako docela zajímavé hodinky. Ani jsem nevěděl, že se podobný model vyráběl. Hodně mě vždycky zajímala technika a různé technické fičury a wifi*undace, takže docela vážně přemýšlím nad tím, že bych si něco podobného pořídil domů. Hodinky jsem sice nikdy nenosil, ale v poslední době se mi klasické hodinky líbí čím dál tím více. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť